Nordradalur

Hejsan!

Robert här.
Det är jag som driver den här sidan. Varför då, kan man ju undra? Ja, det undrar jag också ibland. Kostar pengar och tid gör det. Men det får anses vara ett renodlat hobbyprojekt, som så många andra projekt jag får för mig att dra igång. Ibland avslutar jag nått dito också.

Vem är jag då?
Hmm, svårt och komplext ämne. Född -77, bor och är uppväxt i Villshärad utanför Halmstad. Jobbar med medicinsk teknik på sjukhus. Ibland är jag lite småtokig, ibland lite deprimerad. Jag gillar brassa motorcykel, fotografera, lyssna på musik medelst snordyr HiFi, påta i trädgården, spela golf, laga god mat, nörda med teknik i allmänhet och elektronik i synnerhet. Jag försöker också lära mig något nytt lite då och då. Det kan vara allt från att försöka odla någon konstig växt till hur man själv kränger av däcken från bilfälgarna. Naturligtvis tycker jag om långa promenader, djur och natur samt mysiga hemmakvällar också.

Jag har också någon slags fallenhet för mätteknik. Jo, jag vet det är konstigt. Vädret är kul att mäta, så jag har en väderstation som funnits på nätet sedan 2004. Du hittar den i menyn här ovan.

Foto har jag pysslat med sedan 1997, då jag köpte en tokigt dyr digitalkamera. Åh, den var fin och köptes för surt förvärvade sommarjobbspengar. Idag hade dock prestandan överträffats av bildkvaliten från en modern gräddvisp. Intresset fortsatte och i dag har jag lite olika kameror att leka med. Systemkameran från Sony är bildmässig favorit, men klunsig. Mobilen och en liten pocketkamera får därför vara substitut emellanåt. (Mobilen är f.ö den bästa kameran – för den är i princip alltid med!)

Bloggen här är min lilla hörna att härja på. Det skulle vara kul om jag kan inspirera någon med mina ibland konstiga projekt, idéer eller bara lite fina bilder.
Jag ogillar Fäjsbok där allt presenteras i en salig röra och alla försvinner i något slags brus. Det ska vara lugnt och skönt. Vill du läsa här så gör du (och är såklart mycket välkommen!), men vill du inte, så slipper du naturligtvis. 🙂

Allt gott!
Mvh R.

Bilden här ovan föreställer mig på Färöarna poserandes på min förra hoj och är tagen av Mikael Andersson
Jag har medelst motorcykel gasat i Gasadalen, axat i Axet och tutat i Tuthult! De’ du!

Login